02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La cuina dels avis, una assegurança de bona alimentació pels néts

dimecres 30 de Maig de 2012

Un estudi sobre la influència dels avis en la dieta infantil assegura que la gran majoria de gent gran juga un paper clau en la bona alimentació dels néts.  

La tercera edat és un dels col·lectius que segueixen una dieta més sana i equilibrada, rica en vegetals i fruita. D’això se’n beneficien els néts quan passen unes hores a casa els avis i assaboreixen la seva cuina tradicional. Ho revela el primer estudi sobre la influència dels avis en l’alimentació infantil, realitzat per dues entitats que tracten temes d’alimentació en motiu del Dia de la Nutrició, que va ser el passat 28 de maig.

L’informe assenyala que dos de cada tres avis juguen un paper essencial en la bona alimentació dels nens ja que, com hem apuntat, consumeixen la valuosa dieta mediterrània. A més, l’atrafegat ritme de vida dels pares els obliga a deixar els fills a càrrec dels avis a l’hora de dinar o de sopar.

Un dels punts més rellevants de l’estudi és el que indica que, en aquest context, avis i néts mengen el mateix, és a dir, no modifiquen la seva dieta en funció dels gustos del nen. Això és molt important perquè més de la meitat dels ancians es cruspeixen tres peces de fruita al dia i els encanta la verdura i el peix. Els avis són un tresor: ens tracten com prínceps i ens alimenten com reis!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors