17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El mític concert de Llach, en DVD

dijous 31 de Maig de 2012

Estem d’enhorabona perquè la revista musical Enderrock ha decidit celebrar el número 200 amb l’edició del concert, finançada amb aportacions econòmiques de “micromecenes”. El DVD també s’acompanyarà d’un documental.

La contribució que Lluís Llach ha tingut en la cultura del nostre país no es pot entendre sense el concert que va fer l’any 1985 al Camp Nou, que fins ara és el més multitudinari de la història de la música catalana. Més de 100.000 espectadors (pregunteu als vostres pares i avis si hi van ser presents!) es van desplaçar al camp del Barça per escoltar el recital del cantautor empordanès.

Doncs bé, estem de sort perquè la revista musical Enderrock ha decidit celebrar que ja s’han “currat” 200 números de la publicació editant l’espectacle en DVD. Si fins ara només el podíem escoltar en CD o veure la interpretació d’alguna cançó solta per YouTube (com “Amor particular”), d’aquí poc el podrem gaudir sencer des del menjador de casa.

Enderrock ha aconseguit els diners per editar el concert gràcies a petites aportacions econòmiques de molta gent, un recurs per a trobar finançament cada vegada més emprat i que s’anomena “micromecenatge”. La generositat servirà per reeditar un document de gran valor com a patrimoni musical. A més a més, el DVD anirà acompanyat d’un documental sobre Lluís Llach amb una entrevista exclusiva al cantautor, retirat el 2007.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors