02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La piscina més gran del món és a Xile i fa 1.013 metres de llarg

dilluns 4 de Juny de 2012

Si ajuntéssim 6.000 piscines particulars de 8 metres de llarg tindríem aquest petit “oceà” artificial, únic al món. La seva aigua és turquesa, salada i climatitzada a 26 graus.   

Ara que la calor ja ha arribat, qualsevol piscina ens pot treure els fogots. Però si el que volem és nedar a la piscina més gran del món haurem de viatjar a Xile, al continent de l’Amèrica del Sud. El llibre Guinness, que recull els rècords mundials de gairebé tot, diu que aquesta piscina fa 1.013 metres de llarg, l’equivalent a la mida de 10 camps de futbol!

Afrontaríeu el repte de nedar de punta a punta d’aquest petit “oceà”? Si us penseu que perquè nedeu la piscina familiar sense cansar-vos ja ho teniu tot fet, heu de saber que la piscina més gran del món ocupa la dimensió de 6.000 piscines particulars d’uns 8 metres de llargada. Penseu que tampoc tocaríeu de peus a terra. No es queda curta pel que fa a profunditat: 3 metres.

La construcció de la piscina més gran del món va durar 5 anys però s’ha de reconèixer que el resultat final val la pena. És com una gegant platja tropical d’aigua turquesa, salada (l’agafen directament de l’oceà) i que és manté tot l’any calenta, sense baixar dels 36 graus.


1 comentari

  1. latortugatina says:

    Gen 26, 2013

    Aixo és difícil de veure!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors