08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Novetats destacades de la fira de videojocs E3 de Los Angeles

dimecres 6 de Juny de 2012

Sony aposta pels llibres de realitat augmentada presentant un recull d’encanteris que ofereix aventures interactives a cada capítol. Nintendo mostra el Super Mario Bros de la futura Wii U.   

Los Angeles torna a ser aquests dies la capital mundial dels videojocs. La ciutat nord-americana acull la fira més important del sector, l’E3, i els “gamers” de tot el planeta n’estan pendents perquè el certamen comporta un constant degoteig de novetats. Dos gegants d’aquesta indústria com són Sony i Nintendo no han perdut el temps i ja han presentat productes innovadors. Atents.

La companyia japonesa Sony aposta pels llibres de realitat augmentada. En concret, ha presentat el llibre d’encanteris WonderBook: Book of Spells, escrit per l’autora de les aventures de Harry Potter, J.K. Rowling. Posant el llibre davant de la càmera PlayStation Eye podem endinsar-nos en les històries de cada capítol (que es veuran reflectides a la televisió), cadascun dels quals ens ensenya un encanteri i proposa una història interactiva. L’objectiu de Sony és poder oferir en un futur llibres educatius i de divulgació científica.

Per la seva banda, els fans de Nintendo esperen amb candeletes l’arribada de la seva nova consola, la Wii U (a la foto), que sembla que es posarà a la venda per Nadal. Per fer més suportable l’espera, Nintendo ha presentat el que segur serà un dels seus jocs més demanats: el Super Mario Bros U, el mític joc adaptat al nou aparell. Nintendo no ha volgut arriscar amb aquest nou Super Mario i es basarà en la seva jugabilitat clàssica: recorregut lineal i els amics i enemics del lampista de tota la vida.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Actual physical Explanation Orcas Together with Whales Are commonly Referred to as “Noxious”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Flor > Published June 16, 2014

8 Abril 2020

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors