30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Un públic molt familiar omple els escenaris del II Festival Minipop

dijous 7 de Juny de 2012

L’escena més repetida fou un pare amb el seu fill a l’espatlla gaudint d’un concert. 2.300 espectadors, nou rècord del certamen que uneix els gustos de tota la família.

Els dies previs a l’inauguració del segon Minipop de Tarragona ja feien pensar que aquest festival de música que ajunta pares i fills a la mateixa pista de ball tornaria a ser un èxit rotund. I quatre dies després d’”abaixar la persiana” del certamen podem dir que no anàvem errats. Les xifres d’espectadors mostren que 2.300 persones arribades de tot el país van gaudir d’un cap de setmana de música i conciliació familiar.

A un esdeveniment com el Minipop, tots els membres de la família poden satisfer els seus gustos salvant la diferència d’edat que hi ha entre pares i nens. Això es va posar de manifest en concerts com el de la Beth, que va presentar el seu disc “Segueix-me el fil” poc després d’haver estat mare, en el concert-vermut que van fer el migdia de diumenge els discjòqueis Superpandas i Raman, així com en els tallers d’aprenentatge o als espais per nadons.

La pluja que va caure diumenge de bon matí va fer que la majoria de públic es concentrés la tarda de dissabte, omplint com un ou el Passeig de les Palmeres. Per la directora del festival, Núria Serrano, l’augment d’espectadors demostra que el Minipop “s’ha consolidat com una proposta de turisme familiar” i continuarà creixent en properes edicions “de manera sostenible” (poc a poc).


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors