01 / 10 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Konami fa un avançament del nou “PES 2013” a la fira E3

divendres 8 de Juny de 2012

Primeres novetats conegudes: més llibertat de moviments amb la pilota als peus, més filigranes i regats, més precisió en els xuts i una millora de la capacitat d’anticipació defensiva.

L’empresa japonesa de videojocs Konami no ha volgut deixar passar l’oportunitat de mostrar nous detalls d’un dels seus entreteniments més emblemàtics, el Pro Evolution Soccer 2013, en el marc de l’expo E3 que es celebra a Los Angeles. Per aquells impacients que ja vulgueu saber la data de llançament del joc, el “PES 2013” estarà disponible la propera tardor per un ampli reguitzell de dispositius: PS2, PS3, PSP, Wii, Nintendo 3DS, Xbox i PC.

Quines novetats podrem trobar en aquesta futura edició? El nou joc oferirà una total llibertat de moure la pilota pel camp (podrem fer més filigranes), com si ens haguéssim convertit en un Leo Messi i l’entrenador ens hagués atorgat llibertat de moviments. Millorarà la capacitat de decidir la potència i la col·locació dels xuts i els defenses podran anticipar-se als davanters amb més precisió, imitant el “Jefecito” Mascherano.

Per aquells que alhora de decidir-vos entre aquest joc o el FIFA, el seu gran competidor, tingueu en compte els aspectes gràfics, dir-vos que el PES 2013 suposa un salt endavant en la definició dels cracks, pel que fa al seu aspecte com a la reproducció exacta dels moviments (fins i tot s’han copiat les celebracions dels gols). No us ho creieu? Comproveu-ho amb aquest tràiler del joc basat en els gestos de Cristiano Ronaldo.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Asian Threesome Die And Fern.Thai Threesome Noy As Well As On

28 Setembre 2020

silueta_periodista

Bitter Truth: Survey Shows Plus-size Women Exploited By “Regular Dating”

28 Setembre 2020

silueta_periodista

google your best

26 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors