09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Disney avança l’estrena de la seva pel•lícula de videojocs

dimarts 12 de Juny de 2012

Al novembre arribarà a les pantalles “Wreck-It Ralph”, el film que serveix d’homenatge a la difícil feina que fan els dolents dels videojocs al servei de la nostra diversió.

Semblava que Disney no pensava estrenar la seva esperada pel·lícula sobre el món dels videojocs abans del 2013, però estem de sort. Finalment arribarà a les nostre pantalles a finals de novembre. Reserveu-vos aquesta data per anar a veure “Wreck-It Ralph”, una cinta que no és l’adaptació de cap videojoc sinó un homenatge als personatges històrics que han fet o fan de dolents dels millors jocs de consola.

Així que no us penseu que el film estarà protagonitzat pel Super Mario o el Sonic, sinó pels seus antagonistes (el personatge que està en lluita amb l’heroi). De fet, l’”actor” principal d’aquesta peli d’animació és el Ralph, el malvat personatge d’un antic videojoc que ja està fart de fer sempre de dolent.

Després de 30 anys fent aquest paper tan poc agraït (els jugadors sempre volen acabar amb tu) decideix que vol ser el “bo” dels videojocs. Per aconseguir-ho acudeix a una teràpia de “Dolents anònims”, juntament amb altres malvats que busquen ajuda per donar un gir a la seva rutina. Comparteix sessió amb el Bowser (el drac que fa la punyeta al Mario) o el Zangief (guerrer de l’Street Fighter), entre d’altres. A partir d’aquí, el Ralph viurà una aventura esbojarrada dins d’un joc de karts. Mireu el tràiler de la peli, fa venir salivera!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors