02 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La versió infantil del festival Primavera Sound també fa ballar Barcelona

dimarts 12 de Juny de 2012

Gaudir de la música amb els fills és un dels plans més atractius pels pares que desitgen viure un estiu amb molta marxa. El Minimúsica va ser-ne un exemple.  

Els amants de la millor música saben que cada any tenen una cita amb el festival Primavera Sound que se celebra a Barcelona el primer cap de setmana de juny. L’edició que va abaixar el teló fa una setmana i mitja va representar un nou rècord de públic, aplegant més de 150.000 persones. Tanmateix, no tots aquests espectadors eren majors d’edat.

N’hi va haver un bon grapat que eren ben joves i, des d’un bon principi, van tenir molt clar que el seu festival era el Minimúsica, la versió infantil del Primavera Sound. Al llarg dels tres dies, els concerts i activitats del certamen es van repartir entre el Parc del Fòrum i el Parc de la Ciutadella. Els pares van aprofitar per anar-hi a ballar amb els petits de la família.

Per abaixar les tensions del dia a dia, el divendres es va fer un taller de ioga (una disciplina de relaxació d’origen hindú) i un altre de còmic, el dissabte va ser el torn d’aquells que volien aprendre a fer videoclips i gaudir de la “minimúsica” de grups infantils com Els animals. Finalment, diumenge es van muntar concerts gratuïts al Parc de la Ciutadella on els pares van acudir amb els seus fills i un bon carregament d’estris per combatre la calor: gorres, olleres de sol i aigua fresqueta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Dating internet sites for 9 12 months olds

2 Abril 2020

silueta_periodista

Can CBD Oil Treat Rheumato >

2 Abril 2020

silueta_periodista

Hookup Etiquette: The Do’s and Don’ts

2 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors