25 / 04 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Rafa Nadal, el primer tenista que guanya 7 Roland Garros

dimarts 12 de Juny de 2012

Maria Sharapova i Rafa Nadal. Aquests són els noms dels campions del torneig de tenis de Roland Garros en categoria individual femenina i masculina. Els nous reis de París.

En el circuit internacional de tenis hi ha quatre dates que els jugadors i aficionats marquen en vermell al calendari. Són els quatre grans tornejos, coneguts com els “Grand Slam”. Un d’ells es disputa a la ciutat de l’amor, París, i es l’únic que es juga sobre la superfície de terra batuda: el seu nom impressiona només de sentir-lo, Roland Garros.

L’edició d’enguany, que acaba de finalitzar, ha deixat dos guanyadors en categoria individual que són dos mites del món de la raqueta: en dones, la russa Maria Sharapova i, en homes, el mallorquí Rafa Nadal. Amb aquest, la “bèstia de Manacor” s’ha embutxacat el seu setè Roland Garros, i passa a la història com el tenista que més títols té, superant el rècord del suec Björn Borg, amb sis copes.

La setena final guanyada per Nadal a les pistes de París té un mèrit addicional perquè ho ha fet davant el número 1 del tenis mundial, el serbi Novak Djokovic, en un partit que ha durat dos dies! Diumenge es va suspendre l’enfrontament quan va començar a plovisquejar i va haver-se d’acabar dilluns. El resultat, 3 sets a 1 a favor de l’illenc: 6-4, 6-3, 2-6 i 7-5.

Al costat de la llegenda de Nadal, també ha brillat el joc d’una tenista veterana com Maria Sharapova, que als seus 32 anys s’ha alçat amb el seu primer Roland Garros. Tot i ser de la freda Sibèria, la Maria va fer un tenis agressiu i ple de voluntat per vèncer la italiana Errani en dos sets: 6-3 i 6-2.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors