23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Humánimal”, una exposició de pintura meitat humana, meitat animal

dimecres 13 de Juny de 2012

L’artista modifica obres clàssiques de la pintura canviant el bust dels seus protagonistes humans per caps d’ovelles i cabres. La mostra obre un debat: som tan diferents dels animals?

Saragossa, la capital de l’Aragó, és la seu d’una exposició que fusiona el món dels humans amb el món dels animals. Fins el 15 de juliol, els veïns de la ciutat podran comprovar que no som tan diferents de les bèsties observant les obres que ha pintat l’artista búlgar Radoslav, un pintor i escultor amb futur.

La feina de Radoslav ha consistit en modificar obres clàssiques de la pintura canviant el bust (cap) dels seus protagonistes humans per caps d’ovelles i cabres. Així, els retrats ensenyen animals posant (fent de model per un artista) en una actitud molt humana. Mantenint el rostre rígid com si fossin monarques de segles passats que volien oferir una imatge seriosa per a fer-se respectar pel seu poble (abans no hi havia càmeres de fotos i els retrats dels pintors eren l’única manera de conèixer la imatge de la gent).

A banda dels quadres, l’exposició inclou un terrari en miniatura ple d’essers humans que han adoptat la mida dels insectes. Com posa de manifest la mostra, l’art està concebut com una eina per a la reflexió, un element que ens fa replantejar les coses. En aquest cas, “Humánimal” llança una pregunta a l’aire: som tan diferents els humans i els animals? I vosaltres, què hi dieu en aquest debat?


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors