23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’Espanyol femení de futbol aixeca la Copa de la Reina

dimecres 13 de Juny de 2012

Les blanc-i-blaves van guanyar una final emocionant contra un digne rival, l’Athletic de Bilbao, que com els seus companys de l’equip masculí han perdut el títol al darrer assalt.

El primer equip de futbol femení de l’Espanyol de Barcelona és un dels grans conjunts de l’estat espanyol i ho ha tornat a demostrar guanyant la sisena Copa de la Reina de la seva història. No obstant això, no ho van tenir gens fàcil perquè davant van tenir unes rivals molt dignes, l’Athletic de Bilbao, que a les semis havia eliminat el recent campió de Lliga, el Barça.

El partit disputat a la localitat madrilenya de Las Rozas va tenir emoció fins al final. La primera part va estar molt igualada i hi van haver ocasions pels dos equips. No va ser fins la represa que les catalanes van aconseguir avançar-se amb un remat de Brenda Pérez. Però poc després un cop de cap de la basca Itsaso va posar l’empat al marcador. Els 90 minuts van acabar en “taules” (empat): tocava decidir el campió a la pròrroga.

I el desenllaç de la final no va decebre a ningú. La il·lusió per assolir la victòria feia que les jugadores no notessin el cansament. A la segona part de la pròrroga, quan només quedaven 5 minuts per arribar als penals, les blanc-i-blaves van desfer l’empat amb un altre remat de cap (1 a 2), en aquest cas de Mary Paz Vilas, l’heroïna perica de la Copa de Reina.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors