02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Rayman Origins”

divendres 15 de Juny de 2012

La principal novetat d’aquest joc que retorna als orígens és la introducció del mode multijugador. Podeu unir-vos fins a 4 amics per recórrer una gran aventura de plataformes 2D.     

Per fi, s’ha fet esperar però ja tenim aquí el “Rayman Origins” per a Nintendo 3DS. A pesar que el llançament estava previst pel mes de març, la nova versió del clàssic joc no ha estat disponible fins aquesta setmana pels usuaris de la videoconsola portàtil. Ara bé, fent unes partides de debut ja veiem que ha valgut la pena esperar. Ja ho diu la dita: “Allò bo es fa esperar”.

El nom del joc explica per on van els trets del nou Rayman. Es diu “Origins” perquè representa un retorn als orígens: abandona les tres dimensions que han caracteritzat les últimes versions per assemblar-se més al primer Rayman dels anys 90, és a dir, apostant pels gràfics 2D i una aventura clàssica de plataforma (superant obstacles d’esquerra a dreta de la pantalla pels diferents nivells del recorregut).

El protagonista, aquest ésser que recorda un ànec sense extremitats, no afrontarà aquest repte tot sol. Tornem a coincidir amb els personatges més il·lustres de la saga i els poders de tota la vida: saltar, flotar i llançar el puny com a arma defensiva. La principal novetat de l’”Origins” és la introducció del mode multijugador, que permetrà que fins a 4 “players” s’ajuntin amb l’objectiu de superar totes les pantalles enmig d’uns escenaris coloristes en alta definició.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors