22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El planter del Barça també celebra el final de curs

dijous 21 de Juny de 2012

Dimarts es va celebrar la festa de fi de curs que va reunir els joves cracks i Sandro Rosell. El president els va recordar que han de ser humils.

El planter del Futbol Club Barcelona està format per centenars de joves futbolistes. Alguns d’ells són de fora de Barcelona o els seus voltants i no podrien jugar a l’equip dels seus somnis de no ser per la Masia, l’acadèmia i centre d’acollida d’aquestes promeses de l’esport. A la Masia, que el passat mes d’octubre es va traslladar a una nova instal·lació de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, hi viuen tota la temporada coincidint amb el curs escolar però quan aquest acaba cadascú torna a casa seva per passar les vacances d’estiu amb la família i amics.

Abans que marxessin, dimarts es va celebrar el punt i final de la temporada amb una festa de fi de curs que va reunir els joves cracks i va comptar amb la presència del president Sandro Rosell. Rosell va dirigir unes paraules als 400 futbolistes que l’escoltaven. Els va recordar que han de ser humils i els felicità per la feina feta durant un any en què les categories inferiors del Barça han aconseguit molts èxits.

Els jugadors del planter han de ser conscients que la majoria no arribaran a debutar amb el primer equip del club perquè la competència és molt alta, així que han de gaudir de l’experiència d’aprendre a jugar a la millor escola, una escola que també ensenya uns valors de respecte i esforç molt útils per la vida. A l’acabar, el president va recordar la gran tasca que fan els tècnics i altres professionals que s’ocupen dels joves atès que són els responsables directes de “guiar-los, formar-los i educar-los com a jugadors”.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors