21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El tenista Rafa Nadal, molt més que un banderer

divendres 22 de Juny de 2012

Els esportistes espanyols dels Jocs Olímpics de Londres 2012 ja saben qui portarà la bandera en la cerimònia inaugural de la competició: el millor tenista estatal de la història.

Els esportistes espanyols que competiran en els Jocs Olímpics de Londres 2012 a partir del proper 27 de juliol ja saben qui encapçalarà la delegació en la cerimònia inaugural. El tenista de Manacor (Mallorca) Rafa Nadal serà l’encarregat de portar la bandera, com s’ha sabut aquesta setmana. Nadal es disputava aquest paper amb dos regatistes de vela, però al final el balear s’ha imposat gràcies al seu palmarès brillant.

A Rafa Nadal sempre se li van donar molt bé els esports. Tant, que el van fer triar entre les dues disciplines que practicava amb més fortuna, el futbol o el tenis. Potser hagués estat un gran central de futbol com el seu tiet, l’exblaugrana Miquel Àngel Nadal, però el noi es va decantar per l’esport de la raqueta. I no sembla que l’aposta li hagi sortit malament: va camí de convertir-se en el millor tenista de la història.

Amb només 26 anys acabats de fer, Nadal ha guanyat 11 títols de Grand Slam (7 de Rolland Garros!), 4 Copes Davis, i un or olímpic, aconseguit als passats jocs de Beijing 2008. Així, després de donar la volta a l’estadi olímpic de Londres, com fan les delegacions de tots els països, Nadal començarà a entrenar per revalidar la medalla d’or. No ho tindrà gens fàcil perquè els partits de tenis dels jocs es jugaran sobre la gespa de Wimbledon, la superfície a la que està menys acostumat, si bé s’ha embutxacat dos trofeus del mític torneig anglès.

Com fa sempre, als jocs Rafa Nadal tornarà a desplegar el seu joc lluitador i no donarà cap pilota per perduda. Quan li fallin les forces, el públic ja sap el que ha de fer. Exclamar ben fort el seu crit de guerra: Vamos Rafa!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors