24 / 06 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Petz Fantasy 3D”

divendres 22 de Juny de 2012

Tenir un unicorn d’animal domèstic només era possible si habitaves un món fantàstic. Però a partir d’ara ja pots viure l’experiència amb aquest nou joc de cria de mascotes.  

Els propietaris de la Nintendo 3DS no es poden queixar. Pel que fa als videojocs disponibles per la consola portàtil, les novetats estan a l’ordre del dia. Aquesta setmana ha estat el torn del “Petz Fantasy 3D”, que després d’arrasar amb edicions anteriors del joc, està a la venda des de dijous. La companyia francesa Ubisoft ha tornat a ser la creadora d’un simulador de mascotes molt especial.

El que fa que el “Petz Fantasy 3D” sigui tan original són els seus protagonistes, que han deixat de ser animals de companyia “normals” (com els dels jocs “Nintendo Dogs” o “Cats”) per esdevenir criatures fantàstiques: unicorns (éssers amb cos de cavall, una banya al front i cua de lleó) o petits gossos de colors florescents.

El repte consisteix en col·leccionar i cuidar la vintena d’animals fabulosos que inclou el joc. Tenir cura de les mascotes consistirà, com en edicions passades, en alimentar-les, netejar-les i ensenya’ls-hi a comportar-se adequadament. A més, haurem d’ajudar a potenciar les habilitats màgiques que té cada animal: uns són capaços de volar, altres poden escopir gel o boles de foc o, fins i tot, convertir-se en objectes per passar desapercebuts. Totes aquestes capacitats es poden entrenar amb minijocs.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors