02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Un alpinista sense cames corona el Kilimanjaro, de 5.891 metres

dilluns 25 de Juny de 2012

Una gesta que mostra la capacitat de superació d’algunes persones. Com Spencer West, que va perdre les cames als 5 anys però no ha renunciat mai als seus somnis.

El protagonista d’aquesta història és un exemple de lluita i superació. Es tracta del canadenc Spencer West, un jove de 31 anys que va perdre les dues cames quan tenia 5 anys per culpa d’una malformació genètica. Lluny de resignar-se, però, aquest fet no l’ha impedit ser un boig del senderisme (fer excursions de gran recorregut) i l’escalada. La seva gesta n’és la millor prova.

Segurament la frase que millor defineix l’Spencer és “Res és impossible”. El canadenc ha aconseguit pujar al cim del Kilimanjaro, una muntanya de 5.891 metres situat al país africà de Tanzània, només amb l’ajuda dels seus braços i la cadira de rodes amb què es desplaçava a les zones menys costerudes.

Dos dels millors amics de l’Spencer han estat testimonis d’aquesta fita impressionant que, a més, tenia una finalitat humanitària. L’expedició ha recollit gairebé 400.000 euros que els tres aventurers donaran a l’ONG Free The Children, que s’encarrega de fer arribar aigua potable als poble de Kènia que no en tenen. Una història plena de valors.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors