30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Les estrelles dels videojocs es citen a la fira Gamelab

dimecres 27 de Juny de 2012

Jugar, aprendre i competir sense parar de divertir-se. Això és el que fan els aficionats dels videojocs, que tenen una cita obligada al Gamelab. A Barcelona fins diumenge vinent.

A partir d’aquest dimecres i fins l’1 de juliol Barcelona és la capital europea dels videojocs amb el Gamelab, una de les fires de videojocs més importants del continent. Els que acudeixin al congrés podran provar els jocs i consoles més nous del sector i veure de prop els creadors d’alguns dels videojocs més mítics de la història, com els japonesos Hironobu Sakaguchi (responsable del “Final Fantasy”) o Kazunori Yamauchi (“Gran Turismo”).

El recinte de Montjuic de la Fira de Barcelona acollirà aquest vuitè congrés Gamelab, que espera rebre més de 20.000 visitants. En aquesta xifra s’hi sumen els que faran acte de presència en els dos “ambients” de l’esdeveniment: a les jornades professionals (dirigides als treballadors del sector) i els aficionats o “gamers” que es passejaran per l’exposició oberta al públic en general.

Com no pot ser d’una altra manera, enguany la fira estarà molt atenta als videojocs creats per a telèfons mòbils, un mercat que cada dia va a més. L’estat espanyol és un territori important en el món de l’oci interactiu. En concret, és el quart país europeu que més videojocs consumeix i el sisè del planeta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Can CBD Natural gas Benefit Together with Tension?

30 Mar 2020

silueta_periodista

Quality Customized Publishing Provider, Prepare The Article

30 Mar 2020

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors