30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’ONU declara el 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat

dilluns 2 de Juliol de 2012

Ha estat així arran d’una iniciativa del regne asiàtic del Bhutan, l’únic país que calcula la felicitat dels seus habitants i relaciona el resultat amb la seva prosperitat nacional.

L’Organització de les Nacions Unides ha fet justícia amb un dels estats que desitja assolir gran part de la humanitat declarant el dia 20 de març com el Dia Internacional de la Felicitat. El calendari està farcit de “Dies Mundials” que serveixen per commemorar o denunciar tota mena de realitats socials o culturals que, ens agradin o no, formen part del nostre món. Així, darrerament hem celebrat el Dia Mundial de la Música (21 de juny) i hem lamentat les dades publicades el Dia Mundial contra el Treball Infantil (12 de juny).

I és que un dels objectius dels “Dies Mundials” és conscienciar la població de les virtuts o els problemes que ens envolten. L’ONU assenyala que el Dia de la Felicitat neix per recordar que “la recerca de la felicitat és un dret humà fonamental” i demana que es celebri amb una agenda d’activitats educatives que tinguin molt en compte els infants.

Trobar un dia per reivindicar la felicitat ha estat la finalitat d’una campanya engegada des del petit país del Bhutan. Aquest regne asiàtic es diferencia de la resta d’estats per calcular l’índex de felicitat de la seva població, perquè asseguren que tenir diners no serveix de res si no ets feliç. Sempre ha estat difícil definir que és la felicitat però al Bhutan la mesuren tenint en compte factors com la igualtat de gènere, la preservació del medi ambient o el repartiment equitatiu dels recursos econòmics.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

silueta_periodista

American Correlation Regarding One type poison Tackle Facilities (AAPCC)

30 Mar 2020

silueta_periodista

russian mail order brides cost

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors