06 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

S’engega un programa per combatre l’obesitat infantil des de l’escola

dijous 5 de Juliol de 2012

Els experts recomanen portar una alimentació equilibrada, fer un mínim de 30 minuts diaris d’activitat física, dormir 9/10 hores i passar un màxim de 2 hores davant d’una pantalla.

Un estudi de l’Agència de Salut Pública de l’Ajuntament de Barcelona fet a 2.800 escolars assenyala que el 20% dels nens d’entre 8 i 10 anys de la ciutat té sobrepès i el 16% són obesos. Malgrat que aquesta mitjana és un xic inferior a la de tot Catalunya i la del global de l’estat, l’agència s’ha proposat rebaixar aquestes xifres promovent els hàbits saludables a través d’un programa que s’aplicarà directament als centres escolars. En concret, als alumnes de 3r i 4t de primària.

L’obesitat és una malaltia que pot derivar en problemes greus en la salut dels infants, per això és preocupant que no pari d’estendre’s. L’estudi esmentat adverteix que els nens tenen més tendència a l’obesitat que les nenes perquè s’alimenten pitjor i, a més, passen més temps davant les pantalles de televisió i d’ordinador. En aquest sentit, està comprovat que dinar a l’escola, en companyia dels amics i sense tele, ajuda a combatre el sobrepès.

El programa que s’ha posat en marxa té la intenció de millorar els hàbits dels vailets fomentant un estil de vida saludable en què no hi faltin les activitats a l’aire lliure, una alimentació equilibrada, practicar esport i fer exercici un mínim de 30 minuts diaris i dormir unes 9 o 10 hores cada nit. Una última recomanació dels experts és passar un màxim de dues hores davant d’una pantalla. Sigueu responsables, amb la salut no s’hi pot jugar!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

How Do I Write An Essay About What In My Name

6 Juny 2020

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors