05 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El gelat gegant fa quatre metres d’alt i pesa una tona

divendres 6 de Juliol de 2012

El secret més ben guardat d’aquest menjar immens és el seu gust. El color blanc, però, ens en dóna algunes pistes. Quin creieu que és el seu misteriós sabor?  

Un dels millors xefs del planeta, l’anglès Heston Blumenthal, ha creat un gelat gegant que podria treure la calor dels habitants d’un poble sencer. Aquesta refrescant creació trenca tots els rècords amb els seus 4 metres d’alçada i una tona de pes. És tan voluminós i pesat que el van haver de traslladar amb una grua de la cuina fins a la plaça de la població britànica on l’han exposat.

A aquest refrescant menjar no li falta cap detall. Compta amb un cucurutxo de galeta que suporta una gran copa de gelat de color blanc. El sabor del gelat és un misteri però els afortunats que han tingut la sort de tastar-lo confessen que està boníssim.

A Blumenthal li agrada jugar amb les mides i els gustos dels gelats. Anteriorment ja n’havia fet un amb sabor de porc i ou que va sorprendre per la seva originalitat i ara tothom es pregunta quina serà la seva propera creació. En qualsevol cas, aquest xef demostra que a la cuina es treballa amb ingredients però també amb unes bones dosis de creativitat i imaginació.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

College Essay Writers for Everyone OWL Essay

4 Juny 2020

silueta_periodista

10 Dating Apps That Work Well

3 Juny 2020

silueta_periodista

9 Things You Should Truly Do in Your Relationship Profile

2 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors