08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Inversion” per a PS3

divendres 6 de Juliol de 2012

Aquest no és un joc més d’intercanvi de trets. Presenta una novetat que el fa ser especial i que atraparà els “gamers” més exigents: la manipulació de la gravetat.

Situeu-vos al futur, en un món mig destruït on la humanitat està seriosament amenaçada per una invasió d’estranyes criatures robòtiques. Aquesta tropa d’essers malvats volen esclavitzar els humans i la vostra missió és impedir-los-ho. Així comença el repte d’”Inversion”, el joc d’acció per a PS3 que ja escalfa motors abans del seu llançament definitiu el proper 13 de juliol.

“Inversion” no és un joc més d’intercanvi de trets. Aporta una novetat que el fa únic: la manipulació de la gravetat, és a dir, en aquest món virtual tindreu el poder d’alterar la força que us obliga a tocar de peus a terra al món real. Així podreu sorprendre l’enemic volant  o fer levitar els objectes per caçar-los amb un “fuet” com el d’Indiana Jones.

La clau del joc està en saber utilitzar aquest poder correctament i recollir les armes més potents d’entre la pila de residus que s’acumulen en un món en runes. Però no us podeu refiar del tot, ja que els adversaris també compten amb aquesta habilitat: us poden treure del vostre amagatall aixecant-vos del terra i disparar-vos amb més facilitat. Per últim, sigueu generosos i convideu els vostres amics a una partida amb el mode multijugador, és molt recomanable.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Flor > Published June 16, 2014

8 Abril 2020

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors