23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Comença el rodatge de la segona temporada de “Polseres Vermelles”

dilluns 9 de Juliol de 2012

Llums, càmeres, acció! Els “Polseres Vermelles” tornen al plató de rodatge per crear nous capítols que tornin a fer riure, a emocionar i que ensenyin a estimar la vida.

Els fans de la sèrie escrita per Albert Espinosa esteu d’enhorabona. Els actors de “Polseres Vermelles” es tornen a posar en la pell dels personatges que van captivar l’audiència catalana durant una primera temporada molt exitosa. Ara la sèrie està viatjant molt: s’estrenarà al Canadà, a Mèxic i, precisament, aquest dilluns arriba a Antena 3 en castellà i per a tot l’estat espanyol. El director nord-americà Steven Spielberg també vol fer-ne una versió.

Els nois i noies que interpreten el grup d’inseparables amics que protagonitzen la sèrie (el Lleó, el Jordi, l’Ignasi, el Roc, la Cristina i el Toni) ja estan instal·lats a una casa de colònies del Maresme, juntament amb la resta de l’equip, per preparar les escenes de la segona temporada, que promet noves emocions.

Si bé la primera temporada va retratar el dia a dia d’una colla de nens en un hospital infantil, els creadors de la ficció ja han avisat que als “Polseres Vermelles” els han passat coses en aquests dos anys que els han fet canviar. Les malalties els fan veure la vida en positiu però l’entrada a l’edat adolescent comportarà l’arribada de noves relacions i, també, d’algun conflicte. Polseres amunt!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors