17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Joves aprenen a crear robots, videojocs i apps al Camp Tecnològic

divendres 13 de Juliol de 2012

Aquesta iniciativa educativa i científica sorgida al País Basc forma futurs emprenedors del món tecnològic a partir dels valors de la innovació, la creativitat i el treball en equip.

Les vacances d’estiu són una època ideal per a que els joves s’apuntin a campus i practiquin les seves aficions. En aquest sentit, i al marge de les molt recomanables estades esportives, enguany s’ha estrenat a casa nostra el Camp Tecnològic, una experiència sorgida fa un any al País Basc que s’ha escampat per tot l’estat. La seu barcelonina del campus és la Universitat La Salle de Barcelona.

Al Campus Tecnològic molts joves d’entre 8 i 16 anys s’inicien en el desenvolupament de videojocs, robots i aplicacions per a mòbils (aquí en teniu alguns exemples) per mitjà de tallers. D’aquesta manera fan els primers passos en el món de la ciència i la tecnologia, i de passada desperten el seu costat emprenedor. Perquè mentre realitzen les activitats del campus deixen de ser els consumidors digitals que són la resta de l’any per esdevenir “constructors digitals”.

Com que les jornades pretenen que els alumnes aprenguin a través del joc, es realitzen en un ambient divertit i distès, un aspecte bàsic per incentivar la vostra creativitat. No obstant això, el Campus fomenta també els valors del treball en equip, la innovació i l’aplicació dels coneixements de matemàtiques i geometria que heu après a l’escola i l’institut.

Properament us oferirem un reportatge fet amb els joves participants del Campus Tecnològic de Barcelona.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors