21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Gerard Piqué es muda aquest estiu al “Barri Sèsam”

dilluns 16 de Juliol de 2012

El central del Barça s’apunta al veïnat més animat i educatiu de la televisió, des d’on explicarà amb un toc d’humor els beneficis de seguir uns hàbits alimentaris saludables.

El “Barri Sèsam”, el programa infantil centrat en el veïnat més animat de la televisió aterra aquest estiu a la cadena Neox, els dies entre setmana, i a Antena 3, els caps de setmana. Des de l’any 1969, quan van néixer en una cadena nord-americana, els personatges de roba que habiten al barri protagonitzen un espai que combina l’educació amb l’entreteniment.

En aquesta nova etapa a l’estat espanyol (el “Barri Sèsam” va emetre’s molts anys a TVE), l’Epi, el Blas, el Monstre de les Galetes o el Coco donaran la benvinguda a un veí molt especial. Ni més ni menys que al central del Barça Gerard Piqué, que s’encarregarà d’explicar els avantatges dels bons hàbits.

La secció on apareixerà el defensa català (i altres famosos) portarà el nom de “Monstres supersans” i difondrà missatges educatius en relació als aliments més beneficiosos pel cor i la pràctica d’activitat física, a banda d’ajudar a conèixer el propi cos i a valorar la importància de seguir uns hàbits saludables. Tot això, és clar, acompanyat dels tocs d’humor que caracteritzen el programa.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors