24 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

El primer festival de vídeos de gats a internet s’organitza a Minessota

dimarts 17 de Juliol de 2012

El certamen només durarà un dia, el 30 d’agost, i serà d’assistència gratuïta tant per persones com pels gats, les autèntiques estrelles felines de l’“Internet Cat Video Film Festival”.

Ja ens hem fet ressò alguna vegada de la passió que desperten els vídeos protagonitzats per gats que la gent penja a la xarxa. Aquest documents en què es veuen els felins fent entremaliadures, saltant de balcó en balcó o imitant els millors karatekes, triomfen a internet i són un fenomen que s’escampa de punta a punta del planeta.

Conscients d’aquest èxit, a l’estat nord-americà de Minessota han organitzat el primer festival de vídeos de gats, que es celebrarà el 30 d’agost amb el títol de “Internet Cat Video Film Festival”. Els creadors d’aquesta original iniciativa creuen que és una bona ocasió per gaudir en companyia dels vídeos que sovint veiem sols davant l’ordinador.

A Minessota s’hi projectaran els millors. El certamen només serà d’un dia perquè la duració dels vídeos acostuma a ser curta, i serà d’assistència gratuïta tant per persones com pels gats que es vulguin acostar a la sala de cinema. No pot ser d’una altra manera. Al cap i a la fi, ells són les estrelles del festival.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors