17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Madagascar 3” arriba a totes les consoles

divendres 20 de Juliol de 2012

Els protagonistes de la saga tornen a passar una temporada fora del zoo, com desitgen els animalistes que no suporten veure’ls captius. Al joc els podreu guiar per Europa.

Prepareu-vos per gaudir com uns animals amb l’arribada de “Madagascar 3: El videojoc”. El llançament del joc serà el proper 27 de juliol, avançant-se a l’estrena de la tercera entrega de la “Madagascar”, prevista pel mes d’agost. A més, les principals consoles (PS3, Nintendo DS, Nintendo 3DS, Wii i Xbox) comptaran amb la seva versió d’un videojoc que promet ser molt entretingut.

En solitari o en companyia d’un amic, afrontareu el repte de “Madagascar 3: El videojoc”, que us convida a recórrer Europa (l’escenari on transcorre el nou film) de dalt a baix realitzant les missions que ens proposin els entremaliats pingüins. Sí, els mateixos pingüins que en la primera peli pretenen escapar del zoo novaiorquès de Central Park cavant un túnel amb bastonets de gelat…

En aquest joc no caldrà que us espereu a veure les aventures que han escrit els guionistes. Vosaltres sereu els responsables de guiar les peripècies del lleó Alex, la hipopòtam Gloria, la girafa Melman i la zebra Marty, la que amb el seu desig de visitar la jungla va acabar fent que tota la tropa aparegués a l’illa africana de Madagascar. Si ja no ho recordàveu, aprofiteu la sortida del joc per tornar a veure una de les sagues d’animació més divertides.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors