22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Una lleona s’enfronta a un cocodril per què les cries puguin travessar el riu

divendres 27 de Juliol de 2012

L’espectacular escena va ser captada per casualitat per una fotògrafa, que no dubtà ni un segon a fer una seqüència d’imatges que mostren l’instint de supervivència dels animals salvatges.

La lleona que protagonitza aquesta notícia és una marassa. Resulta que una ramada de lleons havia de travessar un riu proper al delta del Okavanga, al país africà de Botswana, però en el seu camí van topar amb un obstacle inesperat. El riu estava vigilat per un cocodril que es treia la calor fent una capbussada. Molest perquè la presència dels lleons destorbava el seu bany, es va entossudir a no deixar-los creuar.

Però la mare lleona no estava disposada a acceptar els capricis del cocodril i va arriscar la seva vida enfrontant-s’hi amb un moviment sorprenent. S’hi va acostar lentament però el va atacar amb un moviment tant ràpid que el rèptil es va quedar astorat. El resultat: els petits lleons van poder travessar el riu sense més problemes.

L’escena va ser captada per casualitat per la fotògrafa Pia Dierickx, que no va dubtar ni un instant a fer una seqüència d’imatges que mostren l’instint de supervivència dels animals salvatges. Així, podeu veure com la lleona s’acosta al cocodril amb actitud amenaçant, com lluiten a l’aigua i, finalment, com totes les cries arriben a l’altra riba del riu.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors