02 / 06 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “New Art Academy” per a la Nintendo 3DS XL

divendres 27 de Juliol de 2012

El popular joc introdueix nous colors, pinzells i llenços, però la seva principal novetat és la possibilitat de crear tutorials per que els pintors principiants aprenguin les tècniques bàsiques. 

Quina millor manera d’estrenar el nou i més gran model de Nintendo 3DS, la “XL”, que amb l’evolució d’un dels jocs més populars de la consola portàtil. I és que només a l’estat espanyol més de 200.000 jugadors gaudeixen de totes les possibilitats del “New Art Academy”, que si bé en un principi sols estava disponible en format descarregable, el seu èxit va fer que es llancés en format cartutx.

Ara ja no teniu excusa per imitar els grans artistes del pinzell que ha donat la història, com Picasso o Miró, amb el millor videojoc per pintar. El “New Art Academy” transforma la pantalla en un gran llenç (la pantalla de la “XL” és gairebé el doble de gran) i us dóna totes les eines per elaborar tants quadres com vulgueu. El límit només el marca l’habilitat amb el “pinzell” i la vostra imaginació.

Els principiants en l’art de pintar no heu de patir perquè el joc incorpora la possibilitat que els usuaris més avançats “pengin” tutorials, és a dir, guies explicatives per aprendre les tècniques pictòriques. Amb aquesta novetat, el videojoc es converteix en un “professor de pintura” sempre a la vostra disposició. Finalment, com en edicions anteriors el joc també integra l’opció de retocar les fotografies que hagueu fet amb la càmera de la consola.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Disturbing Hegemonic Discourse: Nonbinary Gender and Sexual Orientation Labeling on Tumblr6

2 Juny 2020

silueta_periodista

14 Best Cheap and complimentary Online Dating Sites and Apps

1 Juny 2020

silueta_periodista

Wedding sites: the wedding website builders that are best to understand

1 Juny 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors