22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els Amics de les Arts fan vibrar Cap Roig

diumenge 29 de Juliol de 2012

Els quatre amics van ser ahir a la nit al Festival Internacional de Cap Roig (Girona) per presentar el seu quart disc “Espècies per catalogar” (el segon de més èxit).

L’Eduard Costa (veu, melòdiques, carilló i pandereta), el Joan Enric Barceló (veu i guitarra acústica), el Ferran Piqué ( veu i guitarres elèctriques) i el Dani Alegret (veu i piano) van actuar, junt amb la banda “Per catalogar”, formada per Ramon Aragall (bateria i percussió), Pol Cruells (baix), Jaume Peña (trompeta), Santi de la Rubia (saxo) i Josep Tutusaus (trombó), en un dels festivals més importants que es fan a Catalunya a l’estiu (Aquest any hi han convidat al Bob Dylan, un cantant molt famós d’Estats Units).

El grup barceloní va tocar totes les cançons d’”Espècies per Catalogar” i les més emblemàtiques de “Bed & Breakfast”, com “Jean-Luc”, la primera que va fer aixecar de la cadira al públic,  ”L’home que treballa fent de Gos”, “La Merda se’ns menja”, “Bed & Breakfast” i “4-3-3″. A més a més, els artistes van introduir algunes de les cançons amb petits parlaments plens d’enginy i petites imitacions com la que Eduard Costa va fer del cantant Raphael.

A banda del tema de l’amor que monopolitza totes les cançons del grup, “Espècies per Catalogar” ens introdueix a la figura del mític  navegant Jacques Cousteau; a la del doblador en llengua castellana i catalana de l’actor de Hollywood Bruce Willis, Ramón Langa; a alguns dels filòsofs que més han marcat la manera amb què veiem el món com Hume, Descartes, Epicur o Schopenhauer; o a l’obra d’art del Renaixement, ”El matrimoni Arnolfini“.

Al marge de Els Amics de les Arts, el públic també va poder gaudir al començament d’algunes de les cançons més importants del grup osonenc La Iaia, de qui nosaltres en destaquem “Jo vull ser la meva iaia”, dedicada a l’àvia del vocalista Ernest Crusats.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors