17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’estat espanyol és el segon millor país pels nens, segons Save The Children

dilluns 30 de Juliol de 2012

L’informe, però, alerta estats com l’espanyol que poden retrocedir moltes posicions si amb la crisi deixen d’invertir en salut i educació infantil, unes decisions perjudicials pel desenvolupament dels infants.

Arriben bones notícies de l’últim informe sobre la qualitat de vida dels nens fet per l’ONG Save The Children, dedicada a protegir els interessos dels més petits. L’estudi assenyala que l’estat espanyol és el segon millor país per créixer, just per darrere del Japó i per davant d’Alemanya, que ocupa la tercera posició del rànquing. També cal destacar positivament l’ascens de països africans com Angola, Ruanda o Tanzània.

Pot estranyar la bona qualificació que ha obtingut l’estat quan s’estan vivint uns mesos en què es parla sobretot de les males conseqüències de la crisi econòmica. L’explicació és que l’informe no té en compte els diners de les famílies. Només es centra en la vida dels infants i les seves possibilitats d’accedir a serveis socials: té en compte factors com el nivell d’escolarització (quants nois fan educació primària), la facilitat per ser atesos per metges o l’alimentació.

No obstant això, l’informe alerta estats com l’espanyol que no s’hi val a badar: la crisi els pot fer retrocedir moltes posicions si deixen d’invertir en salut i educació infantil. Un missatge que s’ha d’interpretar com una crida a no retallar els recursos destinats a aquests serveis bàsics pel desenvolupament dels més joves de la societat.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors