23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

L’Espanyol s’endu el derbi que enceta la Lliga femenina de futbol

dimarts 4 de Setembre de 2012

Derbi de color blanc-i-blau. Les noies de l’Espanyol es van prendre així la revenja esportiva de la Final de la Copa Catalunya que va guanyar el Barça als penals.  

Si la classificació de la Lliga masculina situa el Barça al primer lloc i l’Espanyol a la cua de la taula, la competició femenina ha arrencat invertint els papers dels principals equips catalans. El calendari va ser capritxós i va col·locar el derbi a la primera jornada de Lliga, un clàssic disputat a la Ciutat Esportiva blanc-i-blava que es va emportar l’equip local per 2 a 0.

D’aquesta manera, el femení de l’Espanyol va debutar sumant tres punts molt treballats, basats en l’esforç i una disciplina que els va permetre tenir el control de la pilota i les millors ocasions de la primera part. No obstant això, els gols no van arribar fins la segona meitat quan Débora, primer, i Brenda, a les acaballes, van posar el resultat definitiu al marcador.

Amb aquesta victòria les jugadores entrenades per Luís Carrión es prenen la revenja de la Final de la Copa Catalunya que van perdre a finals d’agost contra el Barça als penals. Independentment de qui guanyi o qui perdi, però, som afortunats de tenir dos equips femenins de primer nivell que sempre que s’enfronten mostren una rivalitat sana i respectuosa.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors