08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Zen Pinball 2” per a PS3, PSVita i Xbox

dimecres 5 de Setembre de 2012

El “Pinball” és un joc senzill però molt divertit que consisteix en evitar que una bola de ferro caigui entre dues palanques. Mentre ho aconseguiu sumareu punts sense parar.

Fa anys els bars tenien màquines de jocs amb què la clientela es distreia entre tallat i cafetó o a les mitges parts dels partits de futbol. Una de les més populars era el “Pinball”, un entreteniment senzill però molt divertit que consisteix en evitar que una bola de ferro caigui per l’espai que hi ha entre dues palanques. Unes palanques que el jugador controla amb dos botons.

Els “Pinball” han anat desapareixent dels bars però no cal preocupar-se. Qui en vulgui fer unes partides pot jugar al “Zen Pinball 2”, que des d’aquest dimarts ja està disponible per a les videoconsoles de Sony PS3 i PSVita, des de dimecres per a Xbox.

La principal novetat del nou joc de la saga “Zen Pinball” són les 26 taules diferents que presenta, totes caracteritzades per motius, colors, sorpreses i forats diversos. A més, si us afarteu d’anar superant les vostres pròpies puntuacions podeu formar un equipàs amb amics. De tota manera, el més important és no oblidar l’única llei del “Pinball”: que no caigui la boleta!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Where All the Violent Fern Will grow By Wilson Rawls

8 Abril 2020

silueta_periodista

WHY That Turn up Most of Marijuana Customers Are often VIEWED Similar to Treatments Junkies Nevertheless?

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors