21 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Cinema: “Les aventures de Tadeo Jones”

dimecres 12 de Setembre de 2012

El film mostra les peripècies d’un paleta que des de petit somia en ser un gran arqueòleg. Poc s’imaginava ell que aquest desig es faria realitat per una confusió…

A finals d’agost va arribar als cines una de les millors pel·lícules d’animació en 3D que s’han fet mai a l’estat espanyol. “Les aventures de Tadeo Jones” és un film que explica les peripècies d’un noi normal, el Tadeo, que de nen somiava en ser un gran arqueòleg i descobrir els millors tresors, més o menys el mateix que fa el personatge cinematogràfic Indiana Jones.

La diferència és que el Tadeo només és un paleta somiador…que veurà com la seva vida fa un gir inesperat. A causa d’un error el confonen amb un famós arqueòleg i és enviat a una perillosa expedició a Perú. La seva missió serà salvar la Ciutat Perduda dels inques (una tribu d’indis de l’Amèrica del Sud) de les urpes d’un malvat grup de caçatresors.

Per sort el Tadeo no estarà sol. Comptarà amb l’ajuda del seu fidel gos Jeff, un lloro mut que s’expressa amb cartells escrits, una guapa i valenta professora i un buscavides (un noi molt hàbil trobant maneres de guanyar-se la vida). Tota la tropa compartirà el somni fet realitat del Tadeo.


1 comentari

  1. Pinta molt bé!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors