17 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Bookstore Dream” per a Nintendo DSi

dimecres 12 de Setembre de 2012

Ja podeu convertir-vos en llibreters i triar quins contes i novel·les poseu a les prestatgeries amb aquest joc de simulació, disponible a la botiga virtual de la Nintendo DSi.

Comença l’escola i a banda de conèixer nous professors, nous companys i retrobar-vos amb els amics de sempre, cada setembre obriu per primera vegada els nous llibres de text que us acompanyaran durant el curs. Aquests llibres recullen gran part dels coneixements que aprendreu i per això s’han de tractar amb cura i respecte, tal com ho fan a les llibreries.

Per cert, sabeu que ara podeu tenir la vostra pròpia llibreria? El joc de simulació “Bookstore Dream” us permet ser els propietaris d’un establiment de venda de llibres i gestionar quins exemplars voleu tenir a les prestatgeries. Aquest vídeo mostra l’aspecte del joc:

La vostra feina no només serà despatxar darrera el taulell. Haureu de demanar els llibres a les editorials, assegurar-vos que teniu suficients exemplars per si augmenta la demanda, apostar pels gèneres literaris (hi tindreu més novel·les romàntiques o de terror, per exemple?) que coincideixen més amb els gustos del públic i contactar amb escriptors famosos per a que visitin la teva botiga i signin exemplars als lectors. Molta sort llibreters!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Independent Helpful Consultants who definitely are ethical, competent and a consumer credit to the vocation

17 Setembre 2019

silueta_periodista

7 Biggest Mistakes People Make with Pay Day Loans

16 Setembre 2019

silueta_periodista

Marijuana as gateway medication: can it be or is not it?

16 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors