23 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Estrena de cinema: “A Roma con amor”, la última de Woody Allen

dimecres 19 de Setembre de 2012

El film, que compta amb la participació de Penélope Cruz, és una comèdia que presenta quatre històries romàntiques que s’acaben creuant als carrers i edificis de la capital italiana.

Si tenim en compte que un geni és aquella persona dotada d’una capacitat extraordinària per crear, ningú discutirà que el director i actor de cinema Woody Allen és un geni. El nord-americà estrena una pel·lícula cada any, una fórmula que li ha permès signar desenes de films, alguns d’ells rodats en ciutats tan diferents com Nova York (la seva), Londres, Barcelona o París.

Com ja deixa entreveure el títol de la seva darrera obra, ara arriba el torn de la capital italiana. “A Roma con amor” és una comèdia que presenta quatre històries independents que s’acaben creuant als carrers de l’anomenada “Ciutat Eterna”. Totes les trames (els fils argumentals) són romàntiques.

La pel·lícula està farcida de moments divertits i com sempre en els films d’Allen, no hi falten els diàlegs intel·ligents. Per si parlen molt ràpid i alguna idea se us escapa, el millor serà veure-la acompanyats del pare, la mare o algun altre familiar adult. Ah!, i l’actriu madrilenya Penélope Cruz hi fa un paper prou graciós.


1 comentari

  1. Té molt bona pinta!! Ja tinc ganes de veure-la!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors