19 / 11 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Aprende con Pokémon: aventura entre las teclas”

dimecres 19 de Setembre de 2012

El joc proposa millorar la velocitat i precisió amb el teclat a través d’una simpàtica aventura didàctica. Un repte més que entretingut que té l’objectiu d’entrenar la vostra mecanografia.

La mecanografia és l’art d’escriure amb el teclat correctament. Abans dels ordinadors aquesta habilitat feia referència a l’escriptura amb màquines d’escriure. Doncs bé, el nou joc per a Nintendo DS “Aprende con Pokémon: aventura entre las teclas” us proposa millorar la velocitat i precisió amb el teclat. I ho fa amb una simpàtica aventura didàctica.

El funcionament del videojoc consisteix en atrapar els Pokémon que apareixen a la pantalla d’una manera molt original. Com? Escrivint el seu nom correctament. Per contra, si cometeu faltes d’ortografia o erreu alguna lletra mentre piqueu el teclat, les mascotes virtuals s’escaparan i us faran perdre punts.

El joc, al que s’ha de jugar amb un teclat extern especial, comença amb pantalles senzilles en què només cal omplir una lletra del nom però es va complicant de mica en mica fins que demana omplir la paraula sencera. Aquest entreteniment és una excel·lent eina educativa que ja s’ha experimentat amb èxit en moltes escoles. Fins i tot, aquests tipus de videojocs tenen molts adeptes entre els joves japonesos.


1 comentari

  1. candance239 says:

    Feb 8, 2013

    QUE XULO!! AMB EL TECLAT, TU VAS ALLÀ ESCRIBINT!! SÚPER XULOOOO!!!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Pain of The 25 Best Electronic Dog Doors of 2019

18 Novembre 2019

silueta_periodista

A intercourse offender, Jennifer later describes, frequently commits a crime by rationalizing

18 Novembre 2019

silueta_periodista

Sex Therapists Reveal Whatever They Have Expected the essential

18 Novembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors