21 / 09 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

New Super Mario Bros 2, el videojoc més venut del mes d’agost

dilluns 24 de Setembre de 2012

El lampista bigotut continua sent un protagonista destacat de les llistes de vendes. Nascut el 1983, el Super Mario no pot faltar mai a la casa d’un bon “gamer”.   

El New Super Mario Bros 2 de Nintendo 3DS ha estat el videojoc més venut del mes d’agost a l’estat espanyol, segons dades de l’associació aDeSe. Que un joc sigui el més venut no vol dir que sigui el millor de tots (això és subjectiu, depèn de l’opinió de cadascú), simplement significa que ha estat el que més gent ha comprat a les botigues (i això és objectiu, és a dir, és un fet que ha passat amb independència de les nostres opinions).

El lampista més famós del món de l’entreteniment continua mantenint la seva legió de fans fidels. Per darrera del joc de Nintendo hi trobem el Guild Wars 2 per a PC (joc de rol per internet) mentre que el tercer esglaó del podi l’ocupa el Darksiders 2 de PS3 (també de rol, acció i aventures).

Ja fora del podi hi ha el New Art Academy també de la 3DS, el joc dels joves artistes, en quarta posició, i clàssics que sempre tenen l’èxit assegurat com el Mario Kart 7 (3DS), en sisè lloc, o el FIFA 2012 de PS3, setè que s’ha consolidat com el joc de futbol i d’esports amb més seguidors.


1 comentari

  1. candance239 says:

    Feb 8, 2013

    A MI M´ENCANTA MARIO BROS PERO L´U!!! ES MOOOLT XULO!! SEMPRE QUE PUC I JUGO PERQUE ES SUUUPER XULO!

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

merkur automaten

21 Setembre 2020

silueta_periodista

Over 50 solitary Club – fulfilling for the initial Time – Dating recommendations from Over 50 Single Club

15 Setembre 2020

silueta_periodista

The Increase of Dating-App Fatigue. “Apocalypse” appears like a bit much.

14 Setembre 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors