14 / 11 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Desperta”, el primer disc de les noves Macedònia

dimarts 25 de Setembre de 2012

La Carlota, la María, la Sara, l’Irene i la Paula són les cinc noves “fruites” de la banda catalana. “Desperta” compta amb 13 cançons que tracten sobre l’univers juvenil.

Les noves membres de Macedònia, sorgides del càsting que la banda catalana va fer l’any passat, estan acabant de preparar el primer disc d’aquesta nova etapa. El treball porta el nom de “Desperta” i ha estat enregistrat als estudis del cantant i compositor Manu Guix, que també col·labora posant la música i, fins i tot, la veu en la cançó que dóna nom al disc.

La Carlota, la María, la Sara, l’Irene i la Paula són les cinc noves “fruites” de Macedònia. Totes estan molt il·lusionades amb el repte de cantar en directe les 13 cançons del disc, que sortirà a la venda a principis d’octubre. De tota manera, no caldrà esperar fins aleshores per conèixer algun dels secrets que amaga.

Com sempre, les cançons de Macedònia parlen del món dels nens i nenes i de les seves aficions o preocupacions. Per exemple, n’hi ha una que té un nom molt refrescant, “Dijous piscina”, en què una nena prefereix anar a xerrar amb les amigues que nedar a la piscina. També hi trobareu “Primer pas”, un rock molt canyer sobre l’escola o “En Nico i la Tina”, que explica les ganes que té la Salud de veure com els seus pares deixen de fumar. Gaudiu d’aquesta safata de fruita tan musical!


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Has Anyone Been Caught Using Studybay

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Just how to form my essay: from what to start and just just what what to used in the paper?

13 Novembre 2019

silueta_periodista

Pay money for Research Paper to professionally be written

13 Novembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors