17 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Incrediball, la pilota que explica els valors de l’esport

divendres 28 de Setembre de 2012

A l’interior d’aquesta original pilota, creada per joves del projecte Imagine, hi ha un projector que ensenya vídeos d’estrelles del Barça. En les imatges s’expliquen els valors de l’esport.  

Incrediball no és una pilota per anar afer uns xuts al pati de l’escola. De fet, per molt que sembli una pilota com totes les altres, no té gaire de normal. Aquesta “bimba” té una finestreta que s’obre i a dins hi trobem…oh, sorpresa! un projector (un aparell que permet projectar imatges sobre d’una pantalla).

El projector ensenya vídeos de les estrelles del Barça. En les imatges s’expliquen els valors de l’esport: el treball en equip, la solidaritat o el sacrifici. Amb aquest objectiu educatiu, els impulsors de l’Incrediball volen que la pilota arribi al màxim nombre de nens i nenes.

L’invent barreja tecnologia, educació i esport i ha estat creat pels joves del projecte Imagine, una iniciativa que ha donat l’oportunitat a 12 “dreamers” (somiadors, en anglès) d’anar als Estats Units a desenvolupar les seves bones idees. Un bon exemple que si somieu desperts, és més fàcil que els somnis es facin realitat. Això sí, sempre cal lluitar per aconseguir-los.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

ciutat-dels-somnis18

Més esport i diversió a la Ciutat dels Somnis

17 Desembre 2018

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors