25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Concurs: Entrades per la Blancaneus i els Set nans

dissabte 29 de Setembre de 2012

La Joventut de la Faràndula, una companyia de treatre infantil de Sabadell (Vallès Occidental) ha presentat la nova temporada. Comença aquest dissabte amb la Blancaneus i els Set nans.

Com que l’any passat hi va anar molta gent a veure la Blancaneus i els Set nans, aquesta temporada els organitzadors, la Joventut de la Faràndula, una companyia de teatre que fa més de 60 anys que celebra Els Pastorets a Sabadell, han decidit tornar-la a representar.

La Blancaneus és un conte popular (una historieta per nens que passa de generació en generació) que va ser recollit per escrit el segle XIX pels Germans Grimm. Gràcies a aquest parell de germans, ens ha arribat al nostre temps una gran quantitat de contes que ja han esdevingut clàssics de la nostra època, com La Bella Dorment, La Ventafocs, La Caputxeta Vermella, etc. Unes històries que volen formar en valors humans d’una manera divertida i amena. Per exemple, la Blancaneus ens diu que tenir enveja no és bo.

L’obra es podrà veure al Teatre de La Faràndula de Sabadell el 29 i el 30 de setembre i el 6 i el 7 d’octubre. I qui tingui més sort de vosaltres, podrà anar a veure gratis la funció. Per què? Doncs perquè ens han donat una entrada doble per sortejar entre les persones que comentin aquesta notícia. Recordeu que per comentar, cal que us registreu a la part de dalt de la pàgina, allà a on diu “Start”. Vinga, correu, que només hi ha temps fins dijous que ve dia 4 a les 12 de la nit. Som-hi!


6 comentaris

 1. Avatar de Mic

  Mic says:

  Set 27, 2012

  Jo vull una!!!!

 2. Avatar de maria

  maria says:

  Set 27, 2012

  Jo des que tinc ús de raó, he anat a veure els pastorets però blancaneus i els set nans mai he tingut l’oportunitat de veure’ls, si els organitzadors són, la Joventut de la Faràndula, tenint en compte que els pastorets et fa entrar en un altre món mentre ho veus, blancaneus i els set nans deve de ser màgic … Jo vull una entrada per a mi …

 3. Avatar de Milú

  Milú says:

  Set 27, 2012

  M’agrada molt el conte de la Blancaneus… m’agradaria molt anar-hi!

 4. Avatar de berta

  berta says:

  Set 29, 2012

  Ja hi hem anat 4 vegades… i repetirem!
  l’obra, igual que la ventafocs, músics, volta al món… fantàstica!

 5. Avatar de TOMÀS

  TOMÀS says:

  Oct 1, 2012

  Nosaltres també hem vist la Blancaneus, ja però ens ha agradat tant que si ens toquen les entrades, REPETIM seguríssim!!! La cançó que més ens agrada és la de Neteja a fons, sobretot quan diu: Corasón…!!!
  Apa, adéu!

 6. Avatar de thaís

  thaís says:

  Oct 2, 2012

  He vist mes d’una vegada actura els pastorets i m’agradaria molt veure blancaneus i els set nans ya que a la meva nena de 2 anys i mig li agrada moltissim la blancaneus i no ha anat mai al teatre, seria una primera vegada molt especial.

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors