22 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Jugar a videojocs cooperant amb els altres redueix l’agressivitat

dilluns 1 d' Octubre de 2012

Ho revela un estudi realitzat als Estats Units. Els jocs basats en l’ajuda i la col·laboració entre jugadors fan disminuir l’agressivitat, a diferència dels que proposen competir per guanyar.

Als Estats Units, concretament a l’estat d’Ohio, s’ha presentat un estudi que assenyala alguns efectes positius que els videojocs poden tenir sobre  en els “gamers”. La seva conclusió és que els jocs basats en l’ajuda i la col·laboració entre jugadors fan disminuir l’agressivitat, a diferència dels que proposen competir per guanyar.

L’experiment que es va dur a terme va consistir en fer jugar unes partides als jugadors i, en acabar, observar com es comportaven en un altre context. Així, tots van ser convidats a participar a un joc basat en l’intercanvi de monedes. Els que havien jugat a jocs cooperatius arribaven a acords per prestar monedes als altres amb més facilitat.

Els responsables de l’estudi deixen clar que no és tant important el videojoc al que s’estigui jugant sinó com s’hi estigui jugant. Ara ja sabeu que fer-ho col·laborant amb amics, pares, germans, tiets o cosins per aconseguir un objectiu comú possiblement us despertarà una actitud més oberta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Best Free Dating Sites Australia

22 Setembre 2019

silueta_periodista

Reddit Discusses CannabizDaily’s Articles (Component 1)

21 Setembre 2019

silueta_periodista

Disgraced Modern casino Boss Gary Wynn Commun MassGaming around Use of Blessed Information

21 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors