08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Jugar a videojocs cooperant amb els altres redueix l’agressivitat

dilluns 1 d' Octubre de 2012

Ho revela un estudi realitzat als Estats Units. Els jocs basats en l’ajuda i la col·laboració entre jugadors fan disminuir l’agressivitat, a diferència dels que proposen competir per guanyar.

Als Estats Units, concretament a l’estat d’Ohio, s’ha presentat un estudi que assenyala alguns efectes positius que els videojocs poden tenir sobre  en els “gamers”. La seva conclusió és que els jocs basats en l’ajuda i la col·laboració entre jugadors fan disminuir l’agressivitat, a diferència dels que proposen competir per guanyar.

L’experiment que es va dur a terme va consistir en fer jugar unes partides als jugadors i, en acabar, observar com es comportaven en un altre context. Així, tots van ser convidats a participar a un joc basat en l’intercanvi de monedes. Els que havien jugat a jocs cooperatius arribaven a acords per prestar monedes als altres amb més facilitat.

Els responsables de l’estudi deixen clar que no és tant important el videojoc al que s’estigui jugant sinó com s’hi estigui jugant. Ara ja sabeu que fer-ho col·laborant amb amics, pares, germans, tiets o cosins per aconseguir un objectiu comú possiblement us despertarà una actitud més oberta.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Actual physical Explanation Orcas Together with Whales Are commonly Referred to as “Noxious”

8 Abril 2020

silueta_periodista

6 Excess fat Diminishment Organic and natural Vitamin supplements Who Role Fantastic Towards Take care of Excess weight Sceloporus occidentalis!

8 Abril 2020

silueta_periodista

Flor > Published June 16, 2014

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors