16 / 12 / 2018

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Miquel Crusafont

dilluns 1 d' Octubre de 2012Aquest ens apropa a la figura i al món de Miquel Crusafont, un paleontòleg de la ciutat de Sabadell (comarca del Vallès Occidental). I té una part en 3D!

De què va?

Com en el Joan de Peratallada seguirem aprenent el mètode científic, però aquest cop l’aplicarem a la descoberta dels animals que hi havia a la prehistòria, a partir de l’anàlisi dels fòssils que ens anem trobant.

D’altra banda, ens aproparem al context històric que envolta la figura de Miquel Crusafont. Coneixerem la  teoria de la relativitat d’Einstein, visitarem l’estació de França i la Fira de Montuïc, ens imaginarem el dolor de la Guerra Civil a partir del Guernica de Picasso, assistirem a la visita a Barcelona dels Beatles (un grup de música del Regne Unit dels anys 60) i veurem, fins i tot, dinosaures!

Juga


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

lego-barrisesam-refugiats

Lego i Barri Sèsam junts perquè els nens refugiats puguin jugar

14 Desembre 2018

nubla2-tyssen

Nubla 2, la segona part del joc del Thyssen

14 Desembre 2018

biodiversitat

L’activitat humana perjudica la biodiversitat

13 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors