08 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “Sonic Adventure 2 HD” per a Xbox 360

dimecres 3 d' Octubre de 2012

L’inconfusible eriçó blau s’escampa per les noves videoconsoles com l’Xbox 360 amb una nova entrega de les seves aventures. Gaudiu de la mascota de Sega, ara en alta definició.

La mítica mascota de Sega (companyia de videojocs japonesa que ha deixat de fabricar màquines) s’escampa per les noves videoconsoles com l’Xbox 360 amb una nova entrega de les seves aventures. El nou joc de l’eriçó blau estarà disponible a partir del proper 5 d’octubre.

“Sonic Adventure 2 HD” és una nova aposta per traslladar els gràfics de tota la vida a l’alta definició. D’aquesta manera la qualitat de les imatges és superior a les entregues anteriors. A més a més, el joc compta amb noves pantalles que augmentaran la diversió dels seus minijocs.

Així doncs, aquest videojoc és com una capsa de bombons: està farcit de sorpreses entre les que destaquen molts desafiaments diferents com ara combats o curses de cotxes. Aviseu a tota la colla que ja teniu un nou amic per passar una tardor ben entretinguda i gaudiu jugant amb el mode multijugador.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

The Actual physical Explanation Orcas Together with Whales Are commonly Referred to as “Noxious”

8 Abril 2020

silueta_periodista

Flor > Published June 16, 2014

8 Abril 2020

silueta_periodista

The Real Cause Orcas And even Whales Usually are Generally known as “Unpleasant”

8 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors