14 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Sou més del FIFA 2013 o del PES 2013?

dilluns 8 d' Octubre de 2012

Sembla tan difícil que a algú li agradin els dos simuladors, que ens veiem amb l’obligació de fer-vos aquesta pregunta. Els dos estan disponibles per a totes les videoconsoles.

Aquest dilluns gairebé tothom parlarà del “clàssic”, el Barça-Madrid, però en el terreny dels videojocs de futbol també hi ha duel que fa saltar espurnes. Cada tardor, quan apareixen les noves versions actualitzades (amb les noves plantilles, noves equipacions i nous estadis) dels simuladors de futbol, el món dels gamers es divideix en dos: els partidaris del FIFA i els que prefereixen el PES. Sembla tan difícil que t’agradin els dos per igual, que ens veiem amb l’obligació de preguntar-vos: de quina part esteu vosaltres?

El FIFA 2013 ha arrencat amb força. S’assegura que pot batre tots els rècords i convertir-se en el videojoc més venut de la història. El simulador de la companyia canadenca EA Sports ha fet un salt de qualitat en els últims anys i ha deixat de ser considerat un joc que només tenia bons gràfics, un retret que se li feia molt fa uns anys, per passar a ser un entreteniment molt valorat per la seva llarga llista de regats i possibilitats tàctiques.

Per la seva banda, el PES 2013 ha liderat aquest duel durant una llarga època gràcies al seu realisme. Potser mai ha tingut la mateixa qualitat d’imatge que el seu competidor però els seus fans sempre han defensat que ofereix unes sensacions comparables a estar fent un partit de veritat (però virtual, és clar).

Ara mateix, però, tant el joc de la casa japonesa Konami com el FIFA han arribat a un nivell de perfecció general que fa molt complicat escollir el millor. Per si us ajuda a triar, sapigueu que la imatge de l’edició 2013 del FIFA és Leo Messi, mentre que el seu rival s’ha decantat per l’altre astre mundial, Cristiano Ronaldo.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Online Freelance Writing Jobs Australia Writerslabs Service in Canada

14 Agost 2020

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors