22 / 07 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

“Vostè és aquí”, el nou disc d’Antònia Font inclou 40 cançons!

dimarts 9 d' Octubre de 2012

Els autors d’himnes tant alegres com “Wa yeah!” s’endinsen ara en un terreny experimental en el seu vuitè disc, integrat per una quarantena de cançons curtes i molt originals.  

Els mallorquins Antònia Font són un dels grups més originals de la música en llengua catalana. I ho han tornat a demostrar un altra vegada amb la seva nova obra: un disc de 40 cançons curtes, que duren entre un i dos minuts i mig. El vuitè treball de la banda portarà un títol també original i difícil d’interpretar, “Vostè és aquí”. Potser escoltant-lo anireu sortint de dubtes…

Les peces que componen aquest disc són tan originals que és recomanable que quan pitgeu el “play” per a escoltar-les, ho feu amb la ment ben oberta. Els mateixos músics de la banda liderada per Joan Miquel Oliver ja han advertit que, entre tanta varietat, n’hi ha de maques però també han colat alguna cançó “desagradable”.

De ben segur que escoltar “Vostè és aquí” serà una experiència musical nova. Per anar fent boca ja us podeu endinsar en el disc amb la cançó “Per jo i tots es ciclistes”. Aquí la teniu, escolteu-la i comenteu-nos que us ha semblat!


1 comentari

  1. Avatar de Milú

    Milú says:

    Oct 9, 2012

    La veritat és que la cançó aquesta no m’ha agradat gaire…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors