15 / 08 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

La sèrie de televisió dels Invizimals arribarà el 2013

dilluns 15 d' Octubre de 2012

Els fans d’un dels videojocs catalans més famosos estan de sort. A partir de l’any que ve els animals invisibles saltaran de la PSP a la pantalla de tele.  

Els Invizimals, els videojocs d’animals invisibles que només es poden veure gràcies a la càmera de la PSP, tindran la seva pròpia sèrie de televisió l’any 2013. Aquest salt a la tele s’explica per l’èxit d’aquesta saga de jocs basats en la realitat augmentada (aquell món diferent del real que només podem observar a través de les pantalles de les videoconsoles).

Invizimals és un dels jocs creats a Catalunya, en concret per l’empresa Novarama, que té més seguidors arreu del planeta. Pels qui no el coneguin, l’argument d’aquest entreteniment per a PSP neix a un laboratori d’on sorgeixen els Invizimals, criatures que l’ull humà no detecta i que haureu de caçar mitjançant “trampes màgiques”.

Pel que fa a la sèrie, a hores d’ara ja sabem que la primera temporada tindrà 26 capítols de mitja hora de durada cadascun. A més a més, igual que els jocs la sèrie també utilitzarà la realitat augmentada per accedir a continguts ocults. De mica en mica anirem sabent més coses però sembla que la sèrie portarà molta més diversió.


1 comentari

  1. candance239 says:

    Feb 8, 2013

    XULO…

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Online Freelance Writing Jobs Australia Writerslabs Service in Canada

14 Agost 2020

silueta_periodista

Need $15000? No Collateral Signature Loans

10 Agost 2020

silueta_periodista

Exactly about how exactly to make use of true home Equity Loan or HELOC

10 Agost 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors