25 / 05 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Videojoc de la setmana: “XCOM: Enemy Unknown”

dimecres 17 d' Octubre de 2012

L’argument del joc enfronta els habitants de la Terra contra uns alienígenes que han envaït el planeta. Un entreteniment de ciència ficció que exigeix tenir una molt bona estratègia.

Derrotar l’enemic desconegut (Això és el que vol dir “enemy unknown”) amb habilitat i intel·ligència. Això és el que us demana el Videojoc de la setmana, un entreteniment que ja està disponible per a PS3, XBOX 360 i PC. Un dels jocs d’estratègia més esperats de l’any, arriba carregat d’acció, emoció i una evidencia: el repte no serà gens fàcil.

L’argument del joc enfronta els habitants de la Terra contra uns alienígenes que han envaït el planeta. En concret, la vostra missió serà liderar l’equip d’especialistes militars del XCOM, una organització internacional creada per combatre l’arribada dels extraterrestres que, com aquests, no venen amb intencions de pau.

Només podreu derrotar-los si sabeu treure el millor dels soldats que tindreu a la vostra disposició. També comptareu amb les últimes tecnologies i les creacions dels investigadors més brillants. Un joc de ciència ficció que proposa alliberar el món d’aquests molestos visitants.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

poliedric-laxnbusto

Nou disc “Polièdric” de Lax’n'busto

8 Gener 2019

happy-sport

Happy Sport, un joc per evitar conflictes a l’esport base

21 Desembre 2018

isard-cervol-ripolles

Defensen l’isard i cérvol al Ripollès

20 Desembre 2018

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors