30 / 03 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Els amants dels videojocs tenen una cita al Saló del Manga de Barcelona

dilluns 22 d' Octubre de 2012

Els assistents podreu veure l’estrena de la Wii U, jugar al nou videojoc “Halo 4” abans que es posi a la venda o dibuixar Manga amb la Nintendo 3DS.

De l’1 al 4 de novembre la Fira de Barcelona tornarà a acollir el Saló del Manga, la cita anual amb el bo i millor del còmic d’origen japonès. En aquesta 18a edició del Saló no hi faltaran, com és habitual, els còmics i les revistes amb els dibuixos més exòtics (allò vingut d’un lloc de l’estranger) però cal destacar l’important paper que ha reservat al món dels videojocs (el Japó és el segon país que en produeix més, per darrera dels Estats Units).

D’entrada, els assistents al Saló gaudireu en primícia de l’estrena de la nova consola de Nintendo, la Wii U, que arriba amb ganes de revolucionar l’escenari dels videojocs amb el seu format portàtil i una pantalla tàctil que complementa els continguts que veieu a la televisió.

Després de valorar aquesta novetat, podreu anar a l’espai dedicat a la XBOX 360 i jugar al nou videojoc “Halo 4” abans que arribi a les botigues el 3 de novembre. L’última entrega de la saga del “Cap Mestre”, amb qui els visitants es podran fotografiar al Saló, garanteix molta acció. Finalment, si encara us queden forces podreu atrevir-vos a participar en les competicions de Nintendo 3DS (heu de portar la vostra consola) o aprendre a dibuixar Manga d’una manera molt original: amb els pinzells virtuals del videojoc “New Art Academy”, també de la 3DS.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Can CBD Natural gas Benefit Together with Tension?

30 Mar 2020

silueta_periodista

Quality Customized Publishing Provider, Prepare The Article

30 Mar 2020

silueta_periodista

THE AMOUNT OF CBD Oil and gas SHOULD As i Require?

30 Mar 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors