19 / 09 / 2019

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Milers de nens i pares omplen la Festa dels Súpers més esportiva i saludable

dilluns 22 d' Octubre de 2012

Les famílies van desafiar l’amenaça de pluja i van pujar a Montjuïc per gaudir d’una festassa que va promoure els hàbits saludables i l’activitat esportiva entre els més joves.

L’amenaça de pluja que anunciaven els meteoròlegs no va espantar milers de nens i pares que aquest cap de setmana es van desplaçar a l’Estadi Olímpic de Montjuïc per viure en directe la Festa dels Súpers. I al final va ser a l’inrevés, les ganes de passar-ho bé de tots els súpers van espantar els núvols que van guardar-se l’aigua per un altre dia.

El lema d’aquesta festassa va ser “Em moc! Em moc! M’agrada l’esport!”. Així, més de 200.000 persones van poder gaudir de la Festa dels Súpers més esportiva i saludable amb les actuacions musicals celebrades a l’escenari central i les més de 150 activitats programades per dissabte i diumenge.

Els actes d’aquesta trobada tan familiar tenien l’objectiu d’entretenir els súpers de totes les edats i animar-los a fer de l’activitat esportiva una pràctica habitual. A més, tampoc no hi va faltar un correfoc infantil ni un dels moments més esperats: la disputa de “La gran final”, l’acte amb què la família del Super3 va aconseguir derrotar el malvat senyor Pla i el seu Nen d’Or.


1 comentari

  1. TOMÀS says:

    Feb 17, 2013

    Uauuuuuuuu!! No havia vist aquestanotícia!!! Nosaltres hi vam anar i ens va agradar moltíssim…! Ens vam poder fer fotos amb tots els personatges i va valdre molt la pena! Tenim ganes que surti un nou CD, sabeu si hi ha previst la sortida d’un de nou??? Diari Win, si mai entrevisteu a algun personatge de la casa dels súpers, li ho preguntareu?

Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

Will you be seriously down with dating amazingly breathtaking Mexican females?

19 Setembre 2019

silueta_periodista

SAT & ACT: Very own Test-Taking Vacation & Things i Learned

18 Setembre 2019

silueta_periodista

Making the Most of Your individual Bootcamp Assignments

18 Setembre 2019

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors