09 / 04 / 2020

Juga a més de 40 jocs educatius! i registra't i guanya regals!

El diari familiar!

Beyoncé actuarà a la Super Bowl, la final de futbol americà dels Estats Units

dimarts 23 d' Octubre de 2012

Encara no es coneixen les cançons que interpretarà una de les reines del pop i del soul, que fa uns mesos va ser mare de la seva primera filla.

S’ha dit sempre que els nord-americans són els reis de l’espectacle perquè són capaços de convertir qualsevol situació en una festa. Per exemple, són els únics que han aconseguit que la mitja part d’una final esportiva sigui gairebé tan seguida com el propi partit. Parlem del descans de la Super Bowl, la final que enfronta els dos millors equips de la temporada de futbol americà (esport derivat del rugby però jugat amb proteccions) dels Estats Units.

La Super Bowl atrau més de 100 milions d’espectadors i els anuncis que posen les televisions durant la final són dels més cars de l’any. Però durant el descans del partit la publicitat s’interromp per mostrar unes espectaculars actuacions musicals, fetes en un gran escenari situat a la mateixa gespa de l’estadi.

El proper 3 de febrer de 2013 és la data de la propera Super Bowl, que es jugarà a Nova Orleans, i ja s’ha confirmat qui serà l’estrella de la música internacional que animarà la mitja part: la cantant, compositora i actriu Beyoncé Knowles. Encara es desconeixen les cançons que interpretarà una de les reines del pop i del soul, que fa uns mesos va ser mare de la seva primera filla.


Comentes?

Has de registrar-te per deixar un comentari.


Cerca

loading...

Publicitat


 Powered by Max Banner Ads 

Les notícies de la portada

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

silueta_periodista

Where Any Reddened Fern Becomes By way of Wilson Rawls

9 Abril 2020

silueta_periodista

WHAT’S Cannabidiol (CBD)?

9 Abril 2020

Més notícies

Hem sortit a...

Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors Diari Win: Diari familiar per a nens i preadolescents sponsors